ONZE WERKWIJZE

Appartement Direct is de specialist voor de directe verkoop van appartementen in jouw regio. In 7 overzichtelijke stappen maken we duidelijk hoe we dit doen.

Stap 1: Contact

Zodra je concrete plannen hebt om jouw appartement te verkopen kan je via onderstaand contactformulier contact met ons opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Je kan Appartement Direct natuurlijk ook telefonisch benaderen via 045 2031 021.

Stap 2: Adviesgesprek

In een persoonlijk adviesgesprek zal een gediplomeerd makelaar nader inzoomen op jouw situatie en de eventuele wensen. Ook bespreekt hij de mogelijke oplossingen die Appartement Direct jou kan bieden. Het adviesgesprek wordt afgesloten met een gratis waardebepaling zodat je uiteindelijk precies weet wat je appartement bij een eventuele verkoop zal opbrengen

Stap 3: Opname

Als je hebt besloten om je appartement via Appartement Direct te verkopen dan komt de makelaar nogmaals bij je langs. Deze zal vanaf nu ook je vaste contactpersoon zijn die je direct kan benaderen ook in het weekend. Nadat de woning uitgebreid is opgenomen en de opdracht tot dienstverlening is getekend starten we met de voorbereidingen voor een succesvolle verkoop. 

Stap 4: Presentatie

Hoe je appartement wordt gepresenteerd aan de doelgroep kan van grote invloed zijn op het uiteindelijke verkoopresultaat. Hierbij is een goede informatie voorziening aan potentiële kopers de basis. Maar denk ook aan verkoopstyling, overzichtelijke plattegronden, professionele foto’s of de tijdelijke inrichting met meubelen in het geval van een leegstaand appartement. 

Stap 5: Promotie

Appartement Direct promoot jouw appartement in haar veelzijdige netwerk van investeerders. Ook online hebben wij een aanzienlijk bereik waardoor jouw appartement maximaal onder de aandacht komt van de doelgroep. 

Stap 6: Verkoop

Appartement Direct organiseert vervolgens een Open Huis voor een vooraf geselecteerde groep investeerders. Geen eindeloze bezichtigingen maar één specifiek evenement gericht op een succesvolle verkoop van jouw appartement. Via onze unieke Buy Now strategie waarbij de koper koopt zonder ontbindende voorwaarden heeft u snel zekerheid en een optimale verkoopopbrengst. De feitelijke levering is altijd in overleg. 

Stap 7: Overdracht

Nadat overeenstemming is bereikt stelt de makelaar de koopovereenkomst op. Zodra deze is ondertekent regelt Appartement Direct de verdere afhandeling met de notaris inclusief controle van de concept akte,  eindinspectie en opname van de meterstanden. Heb je na de notariële overdracht nog vragen dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel 045 2031 021.

 

Contactformulier

9 + 10 =